Over ons

Elbert Top & Eswin van der Zwan - Founders van Outdoor Content
© Elly Molenaar - De Gelderlander

Intro

Outdoor Content is een content marketing bureau gevestigd in Nederland, gespecialiseerd in het maken van visueel pakkende content voor duurzame outdoor merken. Dit doen we door middel van hoogstaande film- en fotografie producties, content marketing en Social Media management. Sinds de oprichting in 2021 werkt Outdoor Content samen met diverse outdoor merken in Nederland en daarbuiten.

Professionals met een passie voor outdoor

Samen met een netwerk van ongelooflijk getalenteerde videografen, fotografen en marketeers leggen we het verhaal en de passie van jouw merk of bedrijf vast, brengen die in beeld en helpen je daarmee online zichtbaar te zijn. Op deze manier krijgen je klanten een geweldige visuele ervaring van waar jij goed in bent: buiten ondernemen. Onze visie is om meer mensen de rust en schoonheid van de natuur te laten ervaren.

Missie

Samenwerken aan duurzame verandering

Bij Outdoor Content helpen we duurzame (regeneratieve) outdoor merken die een positieve impact willen hebben op de wereld, om hun online marketing succesvol te maken, zodat zoveel mogelijk mensen de natuur in gaan. Waarom de natuur in? Om twee redenen: omdat mensen, wanneer ze de schoonheid van de natuur ervaren, zich meer bewust worden van het feit dat we het verliezen door klimaatverandering. Een bewuster persoon is eerder geneigd actie te ondernemen om deze schoonheid te behouden. Bovendien hebben wij persoonlijk ervaren hoeveel mentaal herstel kan plaatsvinden wanneer je weer in contact komt met de natuur en jezelf. De wetenschap toont dit ook op tal van manieren aan. We werken daarmee aan twee grote uitdagingen in onze tijd: klimaatverandering en mentale gezondheid.

Ook een project in gedachten?

~ Let’s talk.